Haberler

Park Lunasan' ın Sponsorluğunda Geleneksel Resim Yarışması Sonuçlandı

Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin bu yıl dördüncü kez düzenlediği ve bu kez “Lunapark’ta Eğlence” temasını işleyen resim yarışmasının ödül töreni, önceki gün gerçekleştirildi. Birincilikler, Türkan Dereli İlköğretim Okulu’na gitti. Okulun spor salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Lunapark İşletme Müdürü Ümit Çalık, Okul Müdürü Ergin Aktop, veliler ve öğrenciler katıldı.

Çok güzel konser

3.jpgHayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri çok güzel bir konser verdi. Daha sonra ödül törenine geçildi. Yarışmaya her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi olduğu görüldü. İl ve ilçe genelinde 35 ilköğretim okulundan toplam 190 başvurunun olduğu yarışmada eserleri Müdür Yardımcısı Emine Erenler, Malik Doğan, Besim Özdemir, Emine Sözer ve Gülcan Doğruel’den oluşan jüri değerlendirdi. Ödül alan öğrencilere farklı hediyeler verildi.

Birinci kademe ödülleri

2.jpgYarışmada ödül kazanan ve dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle; birinci kademe ilköğretim okullarından ödül alan öğrenciler: birinci Türkan Dereli İlköğretim Okulu’ndan Burçak Çoban. İkinci Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu’ndan Zeynep Orbay, üçüncü Türkan Dereli İlköğretim Okulu’ndan Eylül Karakaya. Birinci kademede mansiyon kazanan öğrenciler şöyle; birinci Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okulu’ndan Burak Canyiğit, ikinci Hızırreis İlköğretim Okulu’ndan Zeynep Çavuş. Üçüncü Kandıra Kefken İlköğretim Okulu’ndan Ayberk Aydoğmuş. Jüri özel ödülünü Gebze Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan Nezir Sungurtekin aldı.

İkinci kademe ödülleri

4.jpgİkinci kademe ilköğretim okullarından ödül kazanan ve dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle; birinci Türkan Dereli İlköğretim Okulu’ndan Sena Avcı, ikinci Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu’ndan Melisa Çanakçıoğlu, üçüncü Mevlana İlköğretim Okulu’ndan Jeyan Doğan. Mansiyon kazanan öğrencilerin isimleri ise şöyle; birinci Bahçecik Körfez İlköğretim Okulu’ndan Bedirhan Tanta, Çenesuyu İlköğretim Okulu’ndan Duygu Bahar Yılmaz, Bahçeşehir İlköğretim Okulu’ndan Elif Olgaç. Törenin ardından öğrencilere Lunapark biletleri dağıtıldı.

Resim yarışması sonuç listesi için tıklayınız.

Kaynak: Özgür Kocaeli Gazetesi Tarih: 12 Mayıs 2011