Haberler

ATRAX Fuarı’ndan “Golden Ponny” ödülü ile döndük

Eğlence sektörünün devlerini bir araya getiren Atrax 2012 Fuarı’nda stant açan başarılı iş adamı, Lunasan’ın sahibi Mustafa Pehlivan, fuardan ödülle döndü.

Atlı Karınca Videosu

Ödül Töreni

Eğlence sektörünün devlerini bir araya getiren Atrax 2012 Fuarı’nda stant açan başarılı iş adamı, Lunasan’ın sahibi Mustafa Pehlivan, fuardan ödülle döndü. Sektörün en prestijli ödülü Golden Pony’nin sahibi olan Pehlivan, standında on binlere pişmaniye ikramı da yaptı.

Tureks Uluslararası Fuarcılık’ın bu yıl ilk kez düzenlediği Atraks 2012 Eğlence-Aktivite- Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı, 6-9 Aralık tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da gerçekleşti. 22 ülkeden katılımcının yer aldığı ve sektör devlerinin buluştuğu fuarda, Kocaelili iş adamı Mustafa Pehlivan’ın sahibi olduğu Lunasan Sanayi ve Eğlence Merkezleri de büyük bir stant açtı. 4 gün boyunca açık kalan stantta birçok anlaşmaya imza atan ve sektörün devlerini standında ağırlayan Pehlivan, Lunasan’ın kendi imalatı olan atlı karınca, çarpışan oto, mini kanyon, balerin, gondol, ranger ve çeşitli oyun gruplarını tanıttı.

15 Bin Metrekarede…

Türkiye’nin en büyük lunapark imalatçılarından biri olarak sektörde nam salan Pehlivan, 1974 yılında kurulan ve 2014 yılında 40. yaşını doldurmaya hazırlanan Lunasan’ın başarı öyküsünü de standında kendisini ziyaret eden dostlarıyla paylaştı. Ürünlerin, ISO 9001:2008 standartlarında kalite yönetim sistemleri uygulandığı, 15 bin m2’lik fabrikada, 25 kişilik uzman kadro ile imal edildiği bilgisini veren Pehlivan, öncelikli görevlerinin ‘güvenli eğlence’ olduğunu söyledi. Yurtiçi ihtiyacını büyük oranda karşılamanın yanı sıra, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ülkelerine de ihracat yaptıklarını söyleyen Pehlivan, “3 İtalyan firmasıyla anlaşma yaptık. Ürünlerimizi İtalya’ya da göndereceğiz” dedi.

On Binlere Pişmaniye İkramı

Kocaeli Fuarı içerisinde 21 bin metrekare alan üzerine kurulu, Türkiye’nin en büyük açık hava parkı Park Lunasan’ın da sahibi olan Pehlivan fuarda, kültür elçiliği de yaptı. 4 gün boyunca açık kalan standı gezen on binlerce ziyaretçiye İzmit Pişmaniyesi ikram eden Pehlivan, pişmaniyeyi hem yatırımcılara hem de ziyaretçilere tanıttı. İlimizin değeri olan pişmaniyenin çok beğenildiğini söyleyen Mustafa Pehlivan, stantta tatlı bir tanıtım yaptıklarını sözlerine ekledi. Verimli bir fuar organizasyonuna imza atan Pehlivan’a fuar süresi boyunca Lunasan Genel Müdürü Feza Moramollu da eşlik etti. Fuarın, şirket tanıtımları kadar, illerin tanıtımına da katkı sağladığına dikkat çeken Moramollu, 45 metre yüksekliğindeki, Türkiye’nin en büyük dönme dolabı Körfez Güneşi’nin de Park Lunasan’da açıldığı bilgisini verdi.

Sektörün En Prestijli Ödülü

Öte yandan Atrax 2012 Eğlene- Aktivite- Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı katılımcıları, 7 Aralık Cuma akşamı, İstanbul Courtyard Marriott Oteli’nde düzenlenen Modern Halk Dansları, Golden Pony Ödül Töreni ve Türk Gecesi Gala Yemeği’nde bir araya geldi. Gecenin sponsorlarından biri olan Lunasan’ın sahibi Mustafa Pehlivan, Golden Pony Ödül Töreni’ne de adını yazdırdı. Sektörün en prestijli ödüllü olarak kabul edilen ve yılda sadece 7 kişiye takdim edilen Golden Pony mükemmellik ödülüyle başarılı iş yaşamını taçlandırma mutluluğunu yaşayan Pehlivan, salonu dolduran yüzlerce davetliye, Lunasan’ın başarı grafiğini anlattı. Pehlivan’ın konuşması sırasında dev ekrandan Lunasan’ın fotoğraflı tanıtımı da yapıldı. Fuardan ve gala gecesinden ödüllü dönen Pehlivan, başarılarının artarak devam edeceği sözünü verdi.